Top 7 Brädspel just nu

Brädspel har aldrig varit mer populära än nu. Här är en lista över de 7 mest eftertraktade brädspelen just nu.

1. Settlers of Catan

Settlers of Catan är ett strategiskt brädspel där spelare bygger och handlar för att samla resurser och expandera sina kolonier. Det är en modern klassiker som fortsätter att dra till sig nya och erfarna spelare.

2. Ticket to Ride

Detta tågresespel utmanar spelarna att bygga järnvägar över olika delar av världen. Med enkel mekanik och färgglada komponenter är Ticket to Ride en familjefavorit.

3. Pandemic

Pandemic är ett samarbetsbaserat brädspel där spelarna arbetar tillsammans för att stoppa spridningen av smittsamma sjukdomar. Det är särskilt passande för tider när vi är mer medvetna om globala hälsoutmaningar.

4. Wingspan

Wingspan är ett brädspel för fågelentusiaster där spelarna samlar och bygger upp olika fågelarter i sina ekosystem. Det är känt för sina vackra illustrationer och unika mekaniker.

5. Azul

Azul är ett abstrakt strategispel där spelarna tävlar om att skapa de vackraste mönster med keramikplattor. Det är en enkel att lära sig men svår att bemästra.

6. Gloomhaven

Gloomhaven är ett episkt äventyrsspel med en rik berättelse och komplexa regler. Det är ett favoritval för de som älskar djupa och långvariga brädspel.

7. Terraforming Mars

Terraforming Mars tar spelarna till framtiden där de försöker omvandla den röda planeten till en beboelig plats. Spelet har djup strategi och en fascinerande vetenskaplig grund.