Spelbord

Visst är det roligt att spela vid ett bord online och välja bland det stora och breda utbudet men det kan också vara roligt med ett spelbord hemma. Ett spelbord rymmer inte sällan flera spel i ett, vilket gör det till ett ekonomiskt köp. Det finns spelbord för både vuxna och barn, eller bord som kan passa för alla oavsett ålder. På ett online casino har du ofta möjligheten att spela vid ett pokerbord, roulettebord och bord för kortspel som blackjack. Mer om blackjack och var man kan spela det på nätet om man vill finns på blackjacksajter.se. Köper du däremot ett fysiskt bord kan du och dina vänner spela allt från air hockey och biljard till bordtennis och shuffelboard.

Bord med flera spel

Är ni en familj som tycker om flera olika spel och sporter kanske ett multispelsbord är en bra idé. De kan innehålla tio olika spel, exempelvis schack och biljard. Bordsytorna ligger ovanpå varandra vilket gör att spelen tar minimalt med plats. Borden finns även i mindre storlekar för barn och oavsett ålder kommer spelborden med stor sannolikhet att sprida glädje. Spelen är ett bra sätt för att få barnen att röra mer på sig. Varför inte ha en familjeturnering och utmana barnen i exempelvis pingis eller shufflebord? Vill ni sedan ta det lite lugnare kan ni koppla av med ett parti med schack.

Beställa på nätet

Gör gärna lite research innan du beställer ditt spelbord. Du kan hitta bord av bra kvalitet till låga priser om du jämför olika nätbutiker. Inte alltid men ofta är nischade leksaksbutiker dyrare än exempelvis nätbutiker med ett bredare utbud. Ett annat tips är att leta på sidor med begagnat och i exempelvis Facebookgrupper. Tänk också på vilken storlek som bordet har innan du beställer på nätet. Har ni begränsat med plats i hemmet är det bättre att beställa ett minispelbord än ett i vuxenstorlek. Är det främst ett specifikt spel som du vill ha i hemmiljö kan det vara värt att betala lite mer för att få bättre kvalitet.